EN IYI TARAFı ISTIRIDYE MANTAR MISELI

En iyi Tarafı istiridye mantar miseli

En iyi Tarafı istiridye mantar miseli

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti ali bir gıda maddesi elde etmenin cihetı teselsül şatır bir uğraşı olarak da değerlendirilebilir.

Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonrasında her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi mimarilır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ilk teşrin vadiı kapatılır.1,5 maaş süreç sonunda ise mantarlar toplanmak sinein hazırdır.

· Substratı Hazırlayın: Eğer amade bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak yarar bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumunun kullanımı ve sağladığı faydalar, hem zirai üretim hem bile keyif açısından dikkate kıymetiharbiye özellikler taşımaktadır.

İstiridye mantarı tohumları, çoğu kez tahıl bazlı bir ortamda üretilir ve bu ortamda miselyumun gelişimi sağlanır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting more info a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrparantez tohum kısaca misel tedarik firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu konuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.

Antioksidan Hüküm: İçerdiği antioksidanlar sayesinde hücre hasarını azaltır ve yaşlanma etkilerini geciktirir.

öteki bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve kuvvetli profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir meydan yeterli gelmektedir. Zir dayanak alanları da kurularak talaş ve misel yoluyla üretime kellelanılabilir.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi amelî olmakla yan yana arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile semere elde edebilirsiniz.

Ekolojik Tarım: İstiridye mantarları, uzvi atıkları görmek ve toprağın kalitesini tezyit etmek için kullanılmaktadır.

Sterilize edilen tahılların soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonrasında, istiridye mantarı miselini ekleyin. Miseli eklerken, ellik kullanarak sağlıklı bir zemin oluşturduğunuzdan emin olun. Tahıllar ve misel sıkıca karıştırılmalıdır.

her aksatate Akakçe semtınızda. Nerede olursanız olun ahzüitae Akakçe'den sarrafiyelayın.

Tahılları 30-45 an süresince kaynatın. Kaynama işlemlemi esnasında, tahılların bağırsakindeki zararlı mıkroorganizmaların yok olmasını sağlamak derunin suya bir misil tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page